Badkamer Nieuws
Image default
Tegels

Marmerlook tegels voor in de badkamer

Marmerlook wordt tegenwoordig steeds vaker toegepast in badkamers. Het zijn keramieken tegels die een natuurlijke sfeer uitstraalt. Het is een tegel die bekend staat voor modern, luxe en tijdloos. Benieuwd naar de mogelijkheden van marmerlook tegels? Lees dan verder.

 

Diversiteit in de marmer tegels

De tegel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De kleuren die verkrijgbaar zijn wit, greige en zwart. Dit zijn ook kleuren die worden gebruikt voor een moderne uitstraling. De witte tegels stralen rust uit en creëert een klassieke look. De zwarte marmerlook tegels zorgt voor een stoere en strakke sfeer. Greige tegels is vooral te zien in badkamers die een natuurlijker en zachte uitstraling willen tonen. Met verschillende afmetingen is het mogelijk om een bepaald effect toe toevoegen. Grote tegels geven een ruimtelijk effect tegenstelling met de kleinere formaten. De kleinere tegels bieden diversiteit aan voor eventueel een patroon. Online is het mogelijk om te kijken naar inspiratie om te kijken naar welke uiterlijk er in jouw badkamer past.

 

Wat zijn de voordelen van een marmerlook tegels?

De marmerlook tegels heeft een aantal voordelen. Het zijn kwalitatief goed tegels waardoor de tegels aan zijn beloftes houdt. De voordelen zijn:

–        Er zijn diverse kleuren waardoor er verschillende uitstralingen mogelijk zijn.

–        De tegels zijn prijswaardig. Ze zijn redelijk goedkoop in aanschaf en de kwaliteit hoog.

–        Het materiaal is geschrikt voor vochtige ruimtes.

–        Marmer tegels zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is een steen soort die goed bestendig is tegen krassen.

Het is een verfijnd materiaal dat een lange levensduur heeft. Door de natuurlijke uitstraling kan de marmerlook voor verschillende ruimtes gebruikt worden. Het is niet alleen geschikt voor badkamers, maar ook voor vloeren. Door de marmer tegel op de juiste manier te monteren kun je er jaren plezier van hebben.

 

Opzoek naar de juiste marmerlook tegel? Bekijk de verschillende soorten online.

https://www.vlagsma.nl/vloertegels-marmerlook/