Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Op maat gemaakte badkamermeubels van eiken

Zonder de goede hulp van Rolan meubels, waren we nooit op dit idee gekomen. We hadden zelf al een beetje rond gekeken naar verschillende meubelzaken, maar elke keer misten we wat aan het design. Of de kleuren waren niet goed, of het was net te modern voor onze smaak. We wilden graag een beetje een moderne stijl, maar toch een vintage gevoel eraan geven. Dat klinkt als een onmogelijke klus, maar wij hadden de ambitie. Nu moesten we alleen een bedrijf vinden die ongeveer deze stijl zelf in zijn meubels verwerkt en ons verder kan helpen met ons probleem.

Een afspraak maken

We hadden al een tijdje in de omgeving van Veenendaal gezocht voor bedrijven en hadden ook al een aantal gesprekken ingepland om te kijken of ze iets voor ons konden betekenen. Helaas waren de bedrijven niet wat we zochten en moesten we steeds hun ideeën afwijzen. Uiteindelijk na een tijdje zoeken kwamen we op de website van Rolan meubels terecht. Daar zagen we een aantal foto’s van eiken badkamermeubels die ze hadden gemaakt en het was precies de stijl waar wij naar zochten. Daarom leek het ook een goed idee om met hen in gesprek te gaan om te kijken of zij iets voor ons konden betekenen.

Een goede samenwerking

Tijdens de afspraak waren wij vooral aan het woord. De medewerker van Rolan meubels liet ons eerst het woord doen om daar er vervolgens op in te gaan wat een goed idee is voor de meubels en daarbij hoe hij denkt het beste kan werken met onze ideeën. Dit werkte erg goed, want hierdoor kregen wij het gevoel dat er echt naar ons werd geluisterd en dat het uiteindelijk een eindproduct is waar iedereen blij mee is. En dat waren we ook, het zijn prachtige meubels geworden en ze weten wel daar hoe ze te werk moeten gaan.

Bezoek de website

Wilt u ook een meubel op maat laten maken door mensen die hier verstand van hebben? Bekijk dan eens de website van Rolan meubels via rolanmeubels.nl.