Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Optimalisatie van uw zicht in het verkeer

Ongelukken gebeuren snel, maar kunnen soms ook net zo makkelijk voorkomen worden. Wanneer u bijvoorbeeld zichtproblemen ondervindt, kan dit eenvoudig verholpen worden met de juiste achteruitrijcamera. Gelukkig biedt VanZwitserland een ruim assortiment aan achteruitrijcamera’s om uw zicht in het verkeer te verbeteren en veiligheid voor weggebruikers te garanderen.

Bij het vinden van een geschikte achteruitrijcamera is het cruciaal om te weten voor welk voortuig u een achteruitrijcamera wil aanschaffen. Een achteruitrijcamera bestelbus heeft namelijk hele andere specificaties dan een achteruitrijcamera voor een vrachtwagen. Onze experts helpen u daarom graag bij het bepalen van een geschikt camerasysteem. Echter, welke camera ook uw voorkeur heeft, al onze camera’s beschikken over een SONY of SHARP lens en zijn waterdicht en schokbestendig. Voor elke achteruitcamera geldt namelijk dat deze uw zicht optimaliseert, dus moet deze u bijvoorbeeld geen problemen opleveren bij hobbels in de weg.

Naast de vaste voorwaarden die wij aan onze achteruitrijcamera’s stellen, is elke camera voorzien van bepaalde specificaties die van belang zijn in bepaalde situaties. Wanneer u bijvoorbeeld vaak gebruik maakt van uw voertuig in de nacht, is het belangrijk dat uw achteruitrijcamera beschikt over LED’s, die uw nachtzicht optimaliseren. Ook bieden wij een complete achteruitrijcamera set op basis van onze standaard camerasystemen. Deze sets kunnen op verschillende behoeftes aangepast worden en zo dus gepersonaliseerd worden. Echter, wanneer u niet het juiste pakket kan vinden dat op uw wensen en eisen aansluit, bieden wij de mogelijkheid om een eigen set samen te stellen. Wij helpen u hier graag bij, want uiteindelijk gaat het erom dat u beter zicht krijgt vanuit uw voertuig en hiermee ook de veiligheid van anderen waarborgt.

Hebt u ook het idee dat uw zicht niet ideaal is in het verkeer? Overweeg dan eens de achteruitrijcamera’s van VanZwitserland voor uw eigen veiligheid en die van medeweggebruikers.

 

 

 

 

https://www.vanzwitserland.nl/