Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Inbouwspots LED badkamer

Door gebruik te maken van inbouwspots LED badkamer creëert u een rustige en warme sfeer in uw badkamer. Dit komt door de fijne warmwitte kleur die de verlichting uitstraalt. Het is ideaal voor in een kleine ruimte zoals de badkamer. Het straalt veel licht uit waarmee u makkelijk heel de badkamer kan verlichten terwijl de lampjes eigenlijk heel klein zijn. De inbouwspots voor de badkamer zijn natuurlijk ook dimbaar hierdoor kunt u s ’ochtends het licht laag zetten zodat u lekker kan wakker worden. Natuurlijk kunnen de inbouwspot ook in andere ruimtes gebruikt worden, ze staan ook geweldig in de keuken of woonkamer.

Waar moet je op letten bij inbouwspots LED badkamer

Als u verlichting aanschaft voor in de badkamer is het belangrijk dat de inbouwspots de goede waterdichtheid hebben. Dit kan je zien aan de IP-waardes. Een IP-waarde geeft aan hoe goed een spot tegen water en stof kan. Voor een badkamer is het vooral belangrijk dat u naar het tweede getal kijkt want dit geeft aan hoe goed het tegen water kan. Er word aangeraden om voor een minimale IP-waarde van 44 te gaan. Dit betekent dat het goed tegen vocht kan en spat water dicht is. Als u de spots in de douche of een andere natte plek wilt plaatsen word er wel aangeraden om voor een IP-waarde van 65 te gaan. Hierdoor zijn de LED spots volledig waterdicht en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Zo kan je de verlichting inbouwen

Wanneer u weet waar u de inbouwspots wilt plaatsen moet u een gat zagen met de diameter van de inbouwspot. Voordat u de LED inbouwspots wilt gaan aansluiten is het belangrijk dat u er een stroomvoorziening aanwezig is. U kunt vervolgens de nuldraad en de fasedraden verbinden met de verbindingsklemmen. U hoeft nu alleen nog de inbouwspot in het gat plaatsen. Doe dit door de klemmen naar binnen te duwen en vervolgens de verlichting in het gat plaatsen, hierdoor zit de inbouwspot meteen vast. Als het niet helemaal duidelijk is kunt u ook altijd een YouTube filmpje kijken waar ze ook visueel laten zien hoe u de verlichting kunt inbouwen.

 

https://www.euroledshop.nl/led-inbouwspots/led-inbouwspots-badkamer.html