Badkamer Nieuws
Image default
Badkamer

Met de Elektrische CV Ketel van het gas af

Van het gas af met een DAT elektrische cv ketel

Met de Elektrische CV Ketel, DAT is het eenvoudig van het gas af te komen. Deze is een op een om te wisselen met de oude intallatie. De radiatoren of vloerverwarmingsbuizen kunt u gewoon blijven gebruiken. Vaak hoeft alleen de ketel omgewisseld te worden met de moderen variant.

Welk types elektrische CV ketels 

De DAT elektrische cv ketels zijn leverbaar in 4,5kW, 6kW, 9kW, 12kW en 15kW. Elk model is superveilig uitgevoerd met een dubbele temperatuur beveiliging en beveiliging op druk.

Extra is dat de ketel zo ingesteld kan worden dat hij op 30, 60 of 100 procent van het vermogen kan functioneren. Dit is allemaal eenvoudig te bedienen met enkele knoppen.

Dus geen ingewikkelde controllers met vele nog ingewikkeldere instellingen. Deze CV ketel van het merk DAT is gemaakt voor langdurig gebruik en dus degelijk en eenvoudig gehouden. Ondanks de eenvoud is veel mogelijk zoals aflezen van de druk van het medium en aflezen ingestelde temperatuur. De temperatuur kan ingesteld worden met een draaiknop.

Waarom een Elektrische CV ketel?

De elektrische cv ketel heeft bovendien een lage aanschafprijs en is onderhoudsarm. Omdat er geen verbranding plaatsvindt is een afvoer zoals bij een gasketel niet nodig.  Te plaatsen elders dan we gewenst zijn en monteren indien het uitkomt.

Let op!! Het is belangrijk om het goede vermogen te kiezen. Zodat u voldoende stroom heeft. Mocht u net voldoende stroom hebben en de ketel willen combineren met een boiler of doorstromer dan is de DAT prioriteitsschakelaar een perfecte oplossing. Deze zorgt ervoor dat beide apparaten nooit gelijktijdig aan kunnen schakelen.

Meer info is te vinden in de webshop welke 24 / 7 geopend is om te bezichtigen en te bestellen. Via www.warmteshop.eu

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-cv-ketel/